Základní část U17 skončila

01.03.2016 14:43

Poslední kolo základní části vyrazily Vosy do Lovosic, kde na ně čekal nekompletní tým ASK Lovosice. Celý zápas byl ze strany Vos ofensivní a každá hráčka dokázala skórovat, velkým pozitivem byly rychlé protiútoky a fakt, že se hráčky nebály hrát přímo do koše. Obrana Vos byla soustředěna spíše na zisk míče a následné založení rychlého protiútoku, ale když se hráčky Lovosic dostaly do postupného útoku, tak se často prosazovaly 1 na 1 což byla naše velká slabina v tomto zápase.

Děkuji za velkou podporu rodičům/fanouškům, kterých si našlo cestu do haly poměrně velké množství a gratuluji k předvedené hře Lovosicím, které statečně bojovaly i bez klíčových hráček. V neposlední řadě pochvala pro všechny hráčky za předvedený ofensivní výkon.

Díky vítězství se Vosy dostaly do Final 4, tedy do skupiny hrající o 1 - 4 místo ve Středočeském kraji, což je s takto poměrně mladým týmem dle mého názoru značný úspěch.

Final 4 startuje 12.3, kdy se Vosy představí na palubovce PORGU a o den později tj. 13.3 se proti stejnému soupeři utkají znovu, tentokrát však na domácí palubovce. 

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans