Vosičky i nadále vedou KP

19.11.2009 20:58

 

V neděli 15.11. se setkaly Vosičky s jedním ze svých největších rivalů, týmem Benešova. Ten, stejně jako my, nebyl zatím poražen a výsledky měl velmi podobné jako my. Očekávala se tedy velká bitva s nejistým koncem.

            Důležitost zápasu byla vidět již při rozcvičování. Žádné chichotání, postrkování, jen naprostá koncentrace na první hvizd. Ve stejném duch začalo celé utkání. Od prvního okamžiku zapnuly Vosičky na nejvyšší obrátky. Nedaly soupeři ani jeden míč zadarmo a zaskočily ho precizní obranou, rychlými přechody dopředu a přesnou střelbou. Bohužel se po několika minutách zranila Lenka Skalická a vývoj začal být nejistý. Jenže právě v této chvíli se ukázala naše největší zbraň – vyrovnanost týmu. Do hry se zapojila na uvolněné místo Bára Joštová a svůj debut v takhle těžkém utkání zvládla na výbornou. A tak po první čtvrtině svítil na ukazateli stav 27:5.

            I druhá pětka zahrála skvěle a začala zápas vést do jasného konce. Soupeř neměl sílu na zvrat a tak jsme v obou zápasech zvítězili vysokým rozdílem 97:31, 92:42.

            Všechny přítomné diváky potěšily holky kolektivním pojetím hry, skvělou obranou i vyrovnaností týmu. Naší předností bylo bezesporu střídání typů obran i přesné plnění pokynů z lavičky. Obrovskou pochvalu od trenérů si zaslouží celý tým za zodpovědný přístup k utkání i předvedenou hru. Tým Benešova má bezesporu vysokou kvalitu a odveta na jeho půdě nebude lehká.

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans