VOSA CUP měl dobrou úroveň

05.09.2016 14:20

První školní víkend jsme uspořádali turnaj pro 2004 a 2006. V kategorii 2004 se do bojů zapojila družstva Vos, Českého Brodu, Brandýsa, Trutnova, Slovanky a USK. O umístění na 3.místě bojovala Slovanka s Trutnovem, který byl nakonec odměněn za svou houževnatost a bojovnost a Slovanku překvapivě porazil, o první příčku bojovaly podle očekávání domácí vosy s USK. A jako vždy to byl zápas krásný a napínavý až do konce. Vlastní chyby nás připravily o výhru, ale zápas jako takový nás určitě posunul kupředu. USK nám oplatilo porážku z MČR a zvítězilo o jediný bod! Nejužitečnější hráčkou našeho týmu byla vyhlášena Natálka Jeníková, která předváděla ve všech zápasech vyrovnané výkony.

Pořadí: 1.USK, 2.Sadská, 3.Trutnov, 4.Slovanka, 5. Český Brod, 6.Brandýs 

Nedělní turnaj pro 2006 přivítal podobné soupeře. Jen tým Trutnova měl ve svých řadách starší a vyhranější hráčky, což se ukázalo v konečném účtování jako nejdůležitější. 

Sadská začala výborně s Brandýsem. Na holkách byla vidět obrovská chuť do hry, což ocenili i přítomní diváci. Druhý zápas se starším Trutnovem nám vzal spoustu sil. Zkušenější a vyspělejší hráčky jsme neměli šanci porazit, ale do boje jsme dávali všechno. O konečném umístění měl rozhodnout zápas se Slovankou, se kterou to máme v této kategorii jako na houpačce. A stejné to bylo i tentokrát. Celý zápas plus mínus bod-dva udržoval rodiče z obou stran v napětí. Nakonec jsme byli šťastnější my po výhře o koš! 

Nejlepší naší hráčkou byla vyhlášena Nikola Kvízová.

Pořadí: 1.Trutnov, 2.Sadská, 3.Slovanka, 4.Brandýs

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans