Víkend 8.-10.12.

13.12.2017 08:25

Tento víkend jsme začali neobvykle již v pátek dohrávkou U19 XTreme - Sadská. Soupeř, disponující obrovskými hráčkami, hraje nám nevyhovující basketbal a tak se v zápasech s ním vždy trápíme. I tady jsme se přizpůsobili na čas pomalému tempu a utkání se tahalo o každý bod. Když jsme se trochu rozběhali a zatlačili v obraně, povedlo se nám odskočit a utkání jsme na své straně již udrželi. ( 68:55) 

V sobotu jsme jeli do Kralup a naše trápení pokračovalo. Kluzká podlaha i naše střelecká neschopnost nám nedovolovaly mít v první části klid. Až ve druhém poločase jsme se opět rozehráli a potvrdili roli favorita. Dívat se na to ovšem moc nedalo  (46:60). 

Nedělní utkání opět s XTreme, ale v řádném termínu, bylo představením pro diváky. Ospalý začátek a zakletý koš daly soupeřkám křídla a my jsme najednou prohrávali 12:0, 24:4, 44:20. Zápas se zdál rozhodnutý, soupeřky na koni a my se trápili. Do poločasu se nám podařilo snížit na 46:30, ale rozdíl se zdál nedosažitelný. Pak ovšem přišlo opravdové představení pro několik diváků. Začali jsme lépe bránit pivotky soupeřek, rozhazovali si míč a následná střela byla většinou úspěšná a tak se náskok soupeřek začal ztenčovat. Když jsme se dostali na remízu, byli jsme na koni my a pokračovali ve skórování. Několik minut před koncem jsme vedli o 8 bodů, když jsme po vlastní chybě faulovali a faul byl posouzen jako nesportovní. Z čáry trestného hodu se soupeřky nemýlily a následnou akci také zakončily úspěšně. To námi trochu otřáslo a soupeřky polilo živou vodou. Náš náskok dotáhly a pak jsme se chvíli přetahovali o každý bod. 4s před koncem skórovala Lenka na +2 body a ani následná akce soupeřek neskončila v koši a tak jsme se radovali z vydřeného a nečekaného vítězství. (69:71) HOLKY SUPER!

U11 pro zdravotní problémy svůj zápas neodehrály. U13 také ve slabší sestavě vyrazily do Poděbrad a v kombinaci s hráčkami 2007 a 2008 měly obě utkání pod kontrolou. Potěšily hrací úseky mladších holek, které hrály polovinu času jen spolu a velmi statečně se praly o každý míč a dokonce skórovaly. Pochvalu zaslouží Maky, která ač ročník 2007, byla nejlepším střelcem utkání.

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans