Víkend 30.9.-1.10.2017

02.10.2017 19:31

U11

První soutěžní zápasy čekaly na naše nejmenší družstvo v KP. Na naší palubovce jsme přivítali Studánku Pardubice. Obavy nám na začátku svazovaly ruce a my nedali několik jasných "šoupáků". Stav 0:6 znervózněl ale jen diváky. Holky se za pár minut otřepaly a bojovaly tak, jak je známe. Bylo na nich vidět, jak moc se na zápas těšily. Výborně se prezentovaly hlavně Vali, Niki,Nela i obě Markéty. Zvlášť Nela si svojí obranou nejlepší hráčky soupeře vysloužila velkou pochvalu. Super bylo zapojení hráček z přípravky, které se nejen neztratily, ale i bodovaly!

https://stc.cbf.cz/souteze.html

U13

Po dvou dnech přivítaly U13 opět Poděbrady, které jsme ve čtvrtek porazily vžákovské lize. Zápas měl jednoznačný průběh, bohužel s kaňkou v podobě zranění Nataši.

https://stc.cbf.cz/souteze.html

U19

Ve čtvrtek odjely holky k předehrávanému utkání do Děčína a bohužel bylo na nich vidět, že jim tentokrát chybí zápasová příprava. Nesehranost a malé nasazení vedly k prohře 66:51. Nedělní utkání jsme ale sehráli v úplně jiném tempu. Ve snaze odčinit prohru s Děčínem jsme od počátku důsledně bránili a dohrávali akce do připravených konců, kdy přišla střela nebo nájezd. Střelecky jsme nebyli úspěšní tak jako loni, ale 12 trojkových hodů nám výrazně pomohlo se uklidnit a i v sedmi hrát hezký basketbal.

https://www.cbf.cz/souteze/rozpis-utkani/rozpis_4552.html

ženy

Ženy bohužel vzhledem k omluvenkám potřebovaly v sobotu doplnit dorostenkami. Utkání s Kladnem tak sehrály v osmi, ale na neděli již dostatečný počet neměly a tak ho po dohodě přeložily.

Sadská - Kladno 87:42


 

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans