Víkend 24.-25.2.

26.02.2018 13:43

Víkend začal již v pátek dohrávkou exl U14 Sadská - BA Sparta. Zatím jediný neporažený celek nezaostal za svými výsledky a jednoznačně si dokráčel k výhře. My jsme sice vzdorovali, ale na každém postu jsme byli o hlavu menší a několik kil lehčí a tak nám vzdor nebyl příliš platný. Když se k tomu přidaly i nevynucené ztráty, bylo o výsledku rozhodnuto.

Sadská - BA Sparta 38:79 (7:17, 20:41,33:65)

V sobotu pokračovala extraliga zápasem v Jičíně. Tam jsme bohužel pokračovali ve ztrátách a hlavně řešili špatně clony na střílející hráčku. Bohužel tyto chyby vytvořily hned na začátku manko, které se nám již nepodařilo smazat.

Jičín - Sadská 89:69 (29:13,50:36,75:52)

Kdo byl na sobotním utkání, nemohl uvěřit, že by se v neděli mohlo něco změnit. Opak byl však pravdou. Do zápasu nastoupilo jiné družstvo. Po skvělém začátku jsme rychle vedli 10:0 a soupeřky začaly chybovat. I když na chvíli náš náskok stáhly, dařilo se nám postupně odskakovat až na konečný rozdíl 23 bodů. Dva tak rozdílné zápasy bychom těžko hledali. Basketbal to byl ale krásný a na tuto kategorii oboustranně rychlý a náročný. Naše družstvo vynikalo soudržností a obrovskou kolektivní vůlí po vítězství.

Sadská - Jičín 85:62 (16:11, 38:27,62:42)

U 12 

Mladší minižačky měly na programu zápas s Benešovem. V dobré paměti jsme měli utkání kvalifikace, které bylo sice náročné, ale basketbalově pěkné. Bohužel to, co jsme tentokrát v Benešově předvedli, mělo k basketbalu opravdu daleko. Možná blíž k fotbalu nebo jinému sportu, ale myslím, že by se tady dal natočit výukový film, kterak utrpět vítězství a nechat trenéry zešedivět.... Tolik neproměněných šancí, tolik ukopnutých míčů, tolik nepřesných přihrávek a v neposlední řadě tolik "blbostí", co jsme předvedli, to se jen tak nevidí. A pokud jsme si chyby vybírali dopředu, pak budeme dalších několik let hrát bez nich! Jestli bych měla někoho pochválit, pak snad Maky s Kájou, které v 2.pětce občas daly nějaký koš, ale jinak byly spíš jednooké mezi slepými. Tak rychle na toto utrpení zapomenout a příště snad už basketbalově...

Benešov - Sadská 25:54, 29:42

U10

Nejmladší holky hostily tentokrát Šmoulinku. Na poslední chvíli se omluvilo Kladno a tak přijely jen Pardubice a Karlovy Vary. Přestože jsme hráli se staršími hráčkami, je vidět, že se již nebojíme a naše prohry nebyly nijak tragické. Super, holky!! Další turnaj nás čeká 25.2. na Pastelce a pak v Ostravě. Velké poděkování patří maminkám za skvěle připravenou kantýnu.

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans