víkend 14.-15.10.2017

17.10.2017 13:59

Jako první nastoupily do hry naše nejmladší U11. Do jejich řad jsme ještě přibrali holky z přípravky, aby sbíraly zkušenosti z utkání. Tým Brandýsa je začínající a tak jsme od začátku nenechali nikoho na pochybách, kdo v zápase vyhraje. Naše malé se zapojily super, tentokrát se dařilo především Lence, která bodovala dokonce opakovaně.

Brandýs - Sadská 7 : 109, 8 : 83

Odpoledne doplnily některé U11 starší spoluhráčky v U13, protže se toto družstvo potýká s dlouhodobou absencí a nemocemi. Podle našich zpráv měl přijet Jičín s hráčkami malými a nezkušenými, ale opak byl pravdou. Podle trenéra mají hodně hráček a tak na nás přivezli tu silnější polovinu. A tak si malé prošly ohněm, ale vůbec se neztratily a výkon obou Markét a Valči je pro nás obrovským příslibem do budoucna. U13 ze sebe tentokrát vyždímaly poslední zbytky sil a i v malém počtu dokázaly vyhrát.

Sadská - Jičín 62 : 31, 89 : 37

Dorostenkám v sobotu soupeř odřekl utkání pro nemoc a tak jsme se po dobrém zápase v Ústí těšili na neděli. Bohužel jsme se přizpůsobili pomalému tempu soupeřek, snažili jsme se koš ohrozit pouze střebou a celkově jsme nepodávali dobrý výkon. Až v poslední čtvrtině jsme zrychlili, přidali v obraně a výsledkem byl rychlé 10ti bodové vedení, které jsme až do konce udrželi. Opět výborný výkon podala Nikča.

Sadská - Kralupy 66 : 54

Ženy sehrály tentokrát celé dvojkolo. V sobotu vyrazily do České Lípy, kde je překvapilo výborné sportovní prostředí, ve kterém se jen slušně fandilo a to i za stavu, kdy domácí prohrávaly. Kéž bychom takovou atmosféru zažívali častěji.

Česká Lípa - Sadská 42 : 75

Nedělní utkání v Benešově prběhlo v poklidném tempu a i když jsme byli jen v šesti, přesvědčivě jsme vyhráli.

Benešov - Sadská 43 : 76

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans