Víkend 13.-14.1.

16.01.2018 13:51

U12 měly těžký víkend, v sobotu je čekaly zápasy s Českým Brodem, kde působí i starší hráčky a celé družstvo je fyzicky daleko lépe disponované, v neděli pak utkání kvalifikace o NF.

Sadská - Český Brod 75:15, 69:20. Přestože vypadají výsedky jasně, utkání nás bolelo a stálo spoustu sil. Potěšující byla minutáž hráček, které běžně v U12 nenastupují a hlavně Kačka Pánková se uvedla výborně. Je to pro nás příslib do U11.

Kvalifikace U12 Sadská - Benešov 71:25 (18:2,32:8,55:17) 

Kvalifikace byla pro obě družstva důležitým zápasem a tak k němu také přistoupila. Na tuto kategorii byl k vidění krásný basketbal, chvílemi poznamenaný nervozitou, ale to bylo v dané chvíli pochopitelné. V našich řadách paradoxně uklidnily situaci nejmladší hráčky Niki a Vali. Ostatní se pak po jejich boku chytily a stav po 1/4 nás uklidnil. V dalších částech jsme dobře bránili a navyšovali postupně vedení. Ve 4/4 jsme na chvíli ztratili koncentraci, soupeřkám se pak povedlo několik RP. Celkově však hodnotím zápas jako moc hezký a výkon našich hráček nás potěšil. Kromě Niki a Vali musím pochválit ještě Káju B., která vzorně bránia nejlepší hráčku soupeře. Pochvalu si určitě zaslouží i ostatní hráčky za nasazení a předvedený výkon. Rodičům moc děkuji za krásnou atmosféru, kterou holkám vytvořili.

 

 

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans