KP Borotín

18.10.2009 19:24

 

Druhé kolo také vítězně…

18.10. brzy ráno vyjížděly Vosičky do dalekého Borotína u Tábora. Družstvo, které bylo na poslední chvíli přijato do soutěže Středočeského kraje, bylo pro nás naprostou neznámou.

Hned zpočátku bylo jasné, že budíček v 6 hodin nebyl pro dobrý výkon to pravé. Už při rozcvičení bylo patrné, že některé hráčky na hřišti spíš spí než trénují. Stejný výkon předvedly i v první části, kdy potřebovaly neuvěřitelné množství střel na dosažení koše. Jediným opravdu spolehlivým článkem se v tu chvíli ukázala Lenča 11, která dosahovala bodů se strojovou přesností. Stejný obraz hry ukázala i druhá čtvrtina, tady se ve světlých momentech ukazovala Kristýna 7 a Eliška 13. I přes naši střeleckou nemohoucnost svítil na ukazateli v poločase stav 3:55. Po zlepšeném výkonu ve druhé části skončilo utkání 5:111.

V přestávce mezi zápasy se po domluvě holky konečně probudily a začaly hrát daleko pozorněji a přesněji. Vyzkoušely si spoustu akcí a signálů, včetně nových technických kousků. Vydržely nasazené tempo až do konce a podruhé pokořily hranici 100 bodů. (8:109)

 

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans