KP 96 Sadská - USK 55:41, 89:60

13.12.2009 11:36

 

Naprosto odlišným výkonem se prezentovaly Vosičky proti silnému soupeři z Prahy. Soustředěný výkon byl korunován dvěma výhrami, přestože bylo USK posíleno o hráčky žákovské ligy.

  Zápas začal v rychlém tempu a bylo vidět, že jsme narazili na soupeře zcela jiného kalibru, než jsme byli zvyklí. Stačila vteřina na rozmyšlenou a už byl míč ztracený, každá sebemenší nepřesnost byla okamžitě potrestána ztrátou. Na druhou stranu i hráčky USK byly vyvedeny z konceptu velmi tvrdou a nátlakovou osobní obranou, nedostaly se ke střelám z dálky ani k výraznému rozdílu ve skóre. Celý zápas dotahovaly, vyrovnat se jim podařilo až v poslední čtvrtině. A to bylo vše, čeho dosáhly. Vosičky přidaly a připsaly si zasloužené vítězství. ( 55:41).

            Ve druhém zápase zkusila trenérka hostí změnu v sestavě, ale na výsledek to vliv nemělo. Průběh byl stejný, jen výsledek ještě výraznější (89:60).

            V obou zápasech předvedly domácí basketbalistky jeden ze svých nejlepších výkonů. Hrály koncentrovaně, kolektivně a daly nám všem předčasný dárek k vánocům.

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans