15. a 16. kolo Krajského přeboru kadetek U17´

08.02.2016 09:27

K sobotnímu utkání se Sadské Vosy rozletěly do Zákup pouze v 6ti hráčkách a to ještě po týdenní tréninkové pauze. Začátek zápasu byly Vosy jako na kolotoči, kdy se na hřišti po pár minutách střídaly všechny hráčky soupeře na hřišti, čímž trenér domácích jasně diktoval tempo hry, které bylo velice rychlé a naší úzké rotaci vůbec nesvědčilo. Ve druhém poločase se hra více uklidnila, Vosy si začaly půjčovat míč v útoku a trpělivě čekaly na vhodné střelecké pozice. Ve čtvrté čtvrtině se již Vosy naplno rozjely a k trpělivé útočné hře přidaly i kvalitní obranu díky níž daly jednoduché koše a zápas dovedly do vítězného konce.

 

Nedělní utkání hrané v Liberci musely Vosy odehrát opět v úzké sestavě a značně unavené nejen z hor, odkud přijela většina týmu, tak také ze sobotní vydřené výhry po které nám příliš sil nezbylo. Začátek zápasu byl pro domácí jako z říše snů, kdy proměnily téměř všechny střelecké pozici  oproti Vosám které se neprosadily ani osamocené pod košem. Stav po 1. čtvrtině 21:6 je pro Vosy velmi nezvyklý a navíc neproměněné koše ještě více srážely psychickou odolnost hráček na minimum. Následující čtvrtiny se hra zlepšovala, ale ani mohutný závěr kdy se Vosy dostaly až na dostřel 8 bodů zvrat nepřinesl a agresivně hrající domácí uhájili zasloužené vítězství.

 

Všechny hráčky zaslouží pochvalu zejména za kondiční připravenost, bohužel psychicky jsme byly přítomní v každém utkání jen jednu čtvrtinu a to je málo.

Zpět

Vyhledávání

Sponzoři týmu : Středočeský kraj, město Sadská, Parker Hannifin, Stavexa, Readytrans